Jobba hos oss

Hem » Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER

Vi växer och söker fler medarbetare

Är du vår nästa städstjärna?
Klicka på orten nära dig och ansök redan idag!

KARRIÄR

Spontanansökan

Sugen på att jobba extra? Vi på välstädat är alltid i behov av extra personal på alla våra orter, Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Östersund.

Skicka gärna in ditt CV och personliga brev där du berättar mer om dig själv. Välj vilken ort du söker jobb på.

Vi växer hela tiden och visar du dig vara en riktig stjärna kan det absolut leda till mer jobb och andra anställningar.

KARRIÄR

Bli en del av oss.

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.

Vi pratar gärna om oss själva som en familj. Som arbetsgivare är vi är lite som andmamman som håller alla ungar under vingarna, ser till att alla är ombord och har rätt förutsättningar. Vi är ett auktoriserat företag via Almega, vilket betyder att vi har kollektivavtal och du får en grundlig introduktion av allt som ingår.

Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald. Vi är omtänksamma och litar på våra kollegor – vi vet att det blir roligare när vi hjälps åt.

Vi motiveras av att andra ser att vi gör skillnad. Vår väg framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med en vilja att överraska skapar vi ett gemensamt driv.

Vi hjälps åt för att skapa en trygg och tillåtande kultur där alla vill och vågar säga vad man tycker och där vi tar oss tid att lyssna på varandra.

På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.

Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål

På välstädat har vi både en personalhandbok samt en arbetsmiljöhandbok. Hos oss ser du ditt schema via en app, där du även får tillgång till bla karttjänst och arbetsinstruktioner.

Du har möjlighet till att få friskvårdsbidrag samt att du har möjlighet att klättra inom företaget genom vår karriärstrappa.

Du har möjlighet till att få friskvårdsbidrag samt att du har möjlighet att klättra inom företaget genom vår karriärstrappa.

VÄLSTÄDAT

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning