Privatstäd

Hem » Tjänster » Privatstäd

PRIVATSTÄD

Helt på dina villkor

Vi individanpassar alla våra hemstädningar.

Vi gör ett besök hemma hos dig där vi tillsammans går igenom vilka ytor och rum du vill att vi ska städa och hur ofta, om du har andra speciella önskemål och därefter får du en prisuppskattning. Vi går också igenom hur vi hanterar nycklar, koder, larm, eventuella husdjur eller oväntade besök.

Därefter bokar vi en provstädning. På så sätt kvalitetssäkrar vi hela städleveransen. Tryggt för dig och för oss. I den mån det är möjligt försöker vi alltid ha samma person som ska utföra städningen hemma hos dig.

3d rendering white clean kitchen and bar

Hemstäd

När man köper hemstäd får man, förutom ett välstädat hem, värdefull tid, tid som kan användas till att skapa minnen tillsammans med de man håller närmast hjärtat. 

Golvvård

Ge lite extra kärlek till dina golv. Om du ser till att boka in en regelbunden golvvård till dina golv kan du öka livslängden avsevärt. Vi hjälper dina golv hitta lystern igen.

Fönsterputsning

Vem vill inte ha rena fönster? Fönsterputsning är en typisk säsongsinriktad tjänst. När vårljuset kommer syns höstregnet och snögloppet på fönsterrutorna. 

Storstädning

En regelbunden städning gör den övriga städningen mycket enklare. Perfekt att boka in inför en högtid, besök av gäster eller för att unna dig lyxen av ett hem som doftar som Välstädat.

Auktoriserat städföretag

Välstädat i Norrland AB

är auktoriserat av Almega Serviceföretagen.

VÄLSTÄDAT

Önskar du privatstädning?

Välj vilken ort ditt ärende gäller, med oss får du alltid en personlig kontaktperson.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.