Företagsstäd

Hem » Tjänster » Företagsstäd

FÖRETAGSSTÄD

En välstädad arbetsplats

En arbetsplats som doftar välstädat bidrar till att höja trivseln.

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först. Då går vi igenom vilka ytor och rum vi ska städa. Kanske ni också vill att vi fyller på toapapper, ytdesinficerar, fyller på kopieringspapper, byter disktrasor, sköter kaffemaskinen eller fyller på andra förbrukningsvaror, inga problem.

Därefter bokar vi in en provstädning. På så sätt kvalitetssäkrar vi hela städleveransen. Tryggt för dig och för oss. I den mån det är möjligt försöker vi alltid ha samma personer som ska utföra städningen hos er.

Vi vill även göra det enkelt för dig som företagskund hos Välstädat! Därför använder vi oss av en kundportal. Där kan ni se fakturor, kommande städtillfällen, anmäla uppehåll, beställa extra städning och anmäla avvikelser/problem.

Modern office apartment

Kontor & Butiksstäd

Investerar du i bra städning så kommer trivseln och effektiviteten att öka på arbetsplatsen. En ren arbetsplats som doftar Välstädat är inte bara trevligare att komma till vid arbetsdagens början, det är även viktigt för trivseln.

Byggstäd

Något vi är experter på. Vi vet vilka krav som ställs och vi är väldigt flexibla. Byggstädning utför vi ofta i omgångar för att exempelvis inte ventilationen ska ta skada. Vi tar hänsyn till miljön på bästa sätt och ser till att få bort minsta lilla finkorniga byggdamm.

Trappstäd

Vanligtvis är våra trappstädskunder bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Utifrån vilka behov som ni har så kan vi skräddarsy en städlösning som passar er och som samtidigt är skonsam för miljön.

Fönsterputsning

Vem vill inte ha rena fönster? Fönsterputsning är en typisk säsongsinriktad tjänst. När vårljuset kommer syns höstregnet och snögloppet på fönsterrutorna. 

Golvvård

Ge lite extra kärlek till dina golv. Om du ser till att boka in en regelbunden golvvård till dina golv kan du öka livslängden avsevärt. Vi hjälper dina golv hitta lystern igen.

Storstädning

En regelbunden storstädning är perfekt att boka in under sommaren eller under en tid då din verksamhet har lågsäsong.

Auktoriserat städföretag

Välstädat i Norrland AB

VÄLSTÄDAT

Önskar du företagsstädning?

Välj vilken ort ditt ärende gäller, med oss får du alltid en personlig kontaktperson.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.