Vilka vi är

Hem » Om Välstädat

OM VÄLSTÄDAT

Din helhetspartner

Det som beskriver oss bäst är att vi är ett fullserviceföretag som levererar städtjänster av premiumkvalitet.

Våra kunder är både företag, privatpersoner och föreningar runt om i norrbotten och västerbotten. Vårt huvudkontor finns i Luleå och vi verkar i Boden, Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele och Östersund.

Vi använder produkter som är märkta med Bra Miljöval och Svanen som inte förstör vår planet. Vi är en schysst arbetsgivare som tar ansvar. Därför har vi valt att bli ett auktoriserat serviceföretag hos Almega. Det betyder att vi har F-skatt, kollektivavtal och ger våra anställda introduktionsutbildning, inte har någon skatteskuld, har ansvarsförsäkring och miljöledningssystem och följer ARN’s allmänna kontraktsvillkor och mycket mera. 

Premium

Vi ser oss som en premiumleverantör av städtjänster. Kort och gott betyder det att när du anlitar oss får du högsta kvalitet på hela städleveransen. Lite som plusmenyn med extra allt.

100 % Nöjd

Våra tjänster skapar hög trivsel. Vi har nöjda kunder som vi är väldigt måna om och det är vi stolta över, både över våra kunder och våra fantastiska medarbetare som utför städmagi varje dag, året om.

RUT

Det blir enkelt med RUT. Vi gör avdraget direkt på fakturan för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Rutat & klart som vi säger.

Hållbart

Vi är rädda om klotet vi bor på. Vår miljö är livsviktig och ska hålla i generationers generationer framöver. Därför använder vi Bra miljöval & Svanenmärkta kemprodukter.

MERA VÄLSTÄDAT?

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för dig!

OM VÄLSTÄDAT

Auktoriserat serviceföretag!

Välstädat i Norrland AB är auktoriserat av Almega Serviceföretagenunder perioden den 1 juli 2022 till den 31 juli 2023

För auktorisation krävs bl a att företaget:

Auktorisationen omprövas årligen. Auktorisationen gäller enbart för verksamhet inom Almega Serviceföretagens avtalsområde. Medlemsföretaget Välstädat i Norrland AB uppfyller våra krav och har rätt att under tiden den 1 juli 2022 till den 31 juli 2023 använda benämningen Auktoriserat serviceföretag. Företag som inte uppfyller auktorisationsbestämmelserna kan under perioden fråntas sin auktorisation.

För Auktorisation:

Ari Kouvonen

Hur kan vi hjälpa dig?