En städstjärna vid behov sökes till Boden!

Nyheter

Vi på Familjen Välstädat söker efter en flexibel och pålitlig städare. Som vår städstjärna kommer du att ha en nyckelroll i att se till att våra kunder alltid får den högsta kvaliteten på vår städtjänst.

Vi på Familjen Välstädat söker efter en flexibel och pålitlig städare.
Som vår städstjärna kommer du att ha en nyckelroll i att se till att våra kunder alltid får den högsta kvaliteten på vår städtjänst.

Vi söker efter någon som är passionerad om att göra ett fantastiskt jobb och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar.
Du bör ha god tidsplanering och organisatoriska färdigheter, så att du kan hantera en hektisk och varierande arbetsbelastning.

Vidare är det viktigt att du kan kommunicera på ett klart och effektivt sätt med både kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av städning och att du innehar grundläggande kunskaper om städtekniker och rengöringsprodukter.

Du bör också vara bekväm med att använda olika typer av städutrustning och ha fysisk förmåga att hantera städredskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera städning av privata hem och kontorslokaler.

Som vår städstjärna förväntar vi oss att du kan arbeta självständigt och med hög noggrannhet, samtidigt som du upprätthåller vår höga standard för service och kvalitet.

Om du är en person som trivs med variation i arbetet och som har möjligheten att hjälpa till vid behov, tveka inte att skicka in din ansökan till oss idag!

Dela denna annons

Jobba hos oss

Ansök här!

Tycker du att det låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska skicka in en ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning