Städtekniker inriktning hemstäd sökes till Luleå

Nyheter

Gillar du att göra skillnad? Just nu söker vi städtekniker med inriktning mot hemstäd i Luleå. Att jobba med hemstäd är varierande, utmanande, roligt och uppskattat av kunderna. Vem blir inte glad av att komma hem till ett nystädat hem.

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Arbetstid: Dagtid
Lönevillkor: Enligt kollektivavtal
Placeringsort: Luleå
Tillträde: Enligt överenskommelse

På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.

Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Vi erbjuder även våra anställda möjligheten att gå interna städutbildningar för att få en så bred kompetens som möjligt.

Om tjänsten

Som städtekniker hos Välstädat i Luleå kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, främst hos privatkunder. Men vi ser såklart att våra medarbetare är flexibla och kan hoppa in och genomföra andra typer av städning, som tex. flyttstädning, trappstädning och lokalvård hos företag.

Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.

Om Dig

För att lyckas i jobbet är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för Välstädat. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga.

Krav:

• B-körkort för personbil.

• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har:

Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete

SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar.

Vårt hjärta – Vi är varandras jobbfamilj

Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald. Vi är omtänksamma och litar på våra kollegor – vi vet att det blir roligare när vi hjälps åt.

Vår drivkraft – Vi söker hela tiden vägar att bli bättre

Vi motiveras av att andra ser att vi gör skillnad. Vår väg framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med en vilja att överraska skapar vi ett gemensamt driv.

Vårt förhållningssätt – Bra dialog är vårt viktigaste verktyg

Vi hjälps åt för att skapa en trygg och tillåtande kultur där alla vill och vågar säga vad man tycker och där vi tar oss tid att lyssna på varandra.

Ansökan

Tycker du att rollen låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska ansöka om tjänsten som Städtekniker med inriktning mot hemstäd hos oss!

Sista ansökningsdag är 25 oktober 2023

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela denna annons

Jobba hos oss

Ansök här!

Tycker du att det låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska skicka in en ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning