Välstädat Förvärvar Städbolaget i Norr: En Strategisk Expansion i Norrland

Nyheter

Välstädat fortsätter sin tillväxtresa med en tydlig strategi som fokuserar på geografiskt strategiska platser längs Norrlandskusten.

Även om denna strategi består, riktas nu också satsningar mot befintliga orter. Luleå, där företagets huvudkontor och kärnverksamhet är belägna, står i centrum för denna nya tillväxtfas.

Förvärvet av Städbolaget i Norr

Detta förvärv bedömdes vara lämpligt av flera skäl och förväntas stärka Välstädat ytterligare. Säljaren avvecklar sin städverksamhet för att fokusera på andra affärsområden, medan Välstädat som specialiserat städbolag tar över och förädlar den befintliga verksamheten.

Integration och Onboarding

Genom åren har Välstädat genomfört många förvärv, vilket har resulterat i en gedigen rutin för integration av nya bolag. Processen innefattar överenskommelser om pris och villkor, fastställande av övertagandedatum samt omfattande informationsinsatser till både kunder och personal. Dessutom informeras personalen på Välstädat och en noggrann riskanalys genomförs, tillsammans med flera administrativa uppgifter.

Den 1 juni: En Ny Början

Den 1 juni markerar starten på integrationen, där alla kunder och personal från SBN kommer att onboardas. Målet är att säkerställa att den nya gruppen får optimala förutsättningar, med ambitionen att kunder och personal ska uppleva minst samma, om inte bättre, service. Det är av största vikt att ny personal snabbt känner sig som en del av Välstädat, vilket innebär att eventuella uppdelningar mellan tidigare och ny personal ska elimineras.

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.