Träffa Jessica Larsson – Vår nya arbetsledare i Piteå

Nyheter

Vi är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott i Piteå, vi välkomnar Jessica Larsson till Välstädatfamiljen

Jessica kommer med en gedigen bakgrund inom ledarskap och kundservice. Innan hon började hos oss så arbetade Jessica som butikschef på Mio i Piteå.

”Med Jessicas imponerande bakgrund inom ledarskap, försäljning och kundservice ser vi en lysande möjlighet att ytterligare utveckla våra tjänster. Jessicas förmåga att förstå och möta kundbehov sammanfaller perfekt med Välstädats ambitioner att alltid sträva efter förbättring och utveckling inom städbranschen. Jessicas engagemang för framstående service och kontinuerlig utveckling speglar vår kärnfilosofi” – Säger Rikard Wårell, VD på Välstädat.

”Att ansluta mig till Välstädat i Piteå som arbetsledare fyller mig med entusiasm och förväntan. Jag är ivrig att samarbeta med vårt team här för att säkerställa att vi fortsätter att erbjuda våra kunder tillförlitliga och högkvalitativa städlösningar”, uttrycker Jessica Larsson om sin anställning.

På Välstädat blickar vi framåt mot en ljus framtid med Jessica som en del av vårt team. Vi är övertygade om att hennes närvaro kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta expansion och framträdande position inom branschen

Välkommen till Välstädat, Jessica!

Vill du komma i kontakt med Jessica?
💙: 070 – 350 25 60
💙: jessica.larsson@valstadat.com

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.