Träffa vår nya Arbetsledare i Boden – Bernardo Mayol Hita

Nyheter

Vi är glada att meddela att vi har ett nytt tillskott i Boden, vi välkomnar Bernardo till Välstädatfamiljen.

Vi är glada att meddela att vi har ett nytt tillskott i Boden, vi välkomnar Bernardo till Välstädatfamiljen. Bernardo kommer att arbeta som arbetsledare på Välstädat i Boden.

Bernardo kommer med en gedigen bakgrund inom ledarskap och service. Innan han började hos oss så arbetade Bernardo som eftermarknadschef och tidigare produktionschef på Part AB.

”Bernardos erfarenhet inom ledarskap och utveckling kommer vara av stor nytta för oss när vi fortsätter att utveckla och förstärka vårt erbjudande till våra kunder. Vi är övertygade om att Bernardo kommer att bidra till vår ständiga strävan efter att leverera högkvalitativa städtjänster till våra kunder i Boden med omnejd. Hans passion för service och utveckling går hand i hand med våra egna värderingar på Välstädat” – Säger Rikard Wårell, VD på Välstädat.

”Det är med stor glädje och förväntan jag tar på mig rollen som arbetsledare på Välstädat i Boden. Jag ser fram emot att arbeta med teamet i Boden för att fortsätta leverera pålitliga och professionella städtjänster till våra kunder”, säger Bernardo Mayol Hita om sin nya roll.

På Välstädat ser vi fram emot en lång och framgångsrik framtid tillsammans med Bernardo och vi är övertygade om att med honom på vårt lag så kommer det att hjälpa oss att fortsätta växa och utmärka oss inom städbranschen.

Välkommen till Välstädat, Bernardo!

Vill du komma i kontakt med Bernardo?
💙: 0921 – 20 12 60
💙: bernardo.mayol@valstadat.com

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.