Välstädat 💙 Umeå

Nyheter

Välstädat etablerar sig i Umeå

Ni har väl inte missat att vi har öppnat upp Välstädat i Umeå? Etableringen kom som ett resultat av ett förvärv av Clean i Umeå AB och vi har varit på plats i Umeå sedan den 1/1.

Såhär säger vår VD Rikard Wårell om etableringen i Umeå, som blir vår sjunde etablering.

”Vi är glada att ha öppnat upp Välstädat i Umeå. Etableringen blev möjlig genom affären med Clean i Umeå AB. Att Kristoffer dessutom väljer att jobba kvar i Välstädats regi känns verkligen kul och vi tror att det är en viktig del för oss att kunna växa” – Säger Rikard Wårell, VD på Välstädat i Norrland AB

Vi fick också en pratstund med Kristoffer Eklund som var VD och delägare på företaget Clean i Umeå AB som nu blir en del utav Familjen Välstädat.

”Att lämna över vårt företag kändes helt rätt i tiden när diskussionerna inleddes. Vi känner att Välstädat har samma syn på företagande som vi har. Hur dom värnar om personalen och att dom jobbar framåt som en familj var en av de viktigaste delarna när beslutet togs. Med en så stor organisation som Välstädat som har över 90 anställda och många år av företagande och ledarskap i ryggen känns det som en trygg övergång och vi ser fram emot framtiden” – Säger Kristoffer Eklund, delägare Clean i Umeå AB.

Vi är otroligt glada över att Kristoffer blir kvar i familjen Välstädat efter förvärvet. Kristoffer kommer att axla rollen som säljare för hela Välstädat-koncernen.

Har du några frågor om vår etablering i Umeå eller har du önskemål på vilken ort vår nästa etablering ska ske?

Tveka inte att höra utav dig på 020 – 45 45 00 eller kontakt@valstadat.com

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.