Träffa vår nya säljare – Kristoffer Eklund

Nyheter

Träffa vår nya säljare - Kristoffer Eklund!

Välstädat fortsätter att växa och vi välkomnar Kristoffer som säljare för hela koncernen som är Välstädat. Kristoffer var tidigare ägare av bolaget Clean i Umeå som Välstädat förvärvade från och med 2023.

Vi tog ett snack med vår nya säljguru
🧹🤝✨

Namn: Kristoffer Eklund
Roll: Säljare
Bor: Umeå
Ålder: 30 år

Hej Kristoffer! Kan du ge en kort presentation av dig och vad du arbetar med på Välstädat?
Jag heter Kristoffer Eklund är 30 år och jobbar som säljare för hela Välstädat-familjen. Fritiden spenderar jag antingen i fjällen med skoter och skidåkning eller på golfbanan Jag brinner för att skapa relationer och lever verkligen för det jag tar mig an.

Vad har du gjort innan du började arbeta hos oss?
Jag har drivit bolag sedan jag gick ut gymnasiet och även gjort lite fastighetersaffärer. De senaste fem åren har jag tillsammans med min sambo drivit städbolaget Clean i Umeå som vi nu valde att sälja och bli en del av Välstädat-familjen istället! 

Hur känns det att ansluta till Familjen Välstädat?
Det känns bra och jag känner mig väldigt välkommen. Välstädat har en bra struktur med tydliga riktlinjer och mål utstakade, vilket jag verkligen uppskattar! 

Vad ser du mest fram emot på jobbet?
Jag har varit egenföretagare hela mitt liv och älskar att bygga bolag och med rollen som säljare får jag göra det jag älskar mest. Det känns verkligen som en kul utmaning att få Välstädat att växa och etablera sig på nya orter! 

Vill du komma i kontakt med Kristoffer?
💙: 072 – 743 03 44
💙: Kristoffer.eklund@valstadat.com

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.