Träffa vår nya arbetsledare – Alexandra Esperi!

Nyheter

Träffa vår nya arbetsledare - Alexandra Esperi!

Välstädat fortsätter att växa och kommer inom kort att etablera sig i Umeå.
Vi tog ett snack med vår nya arbetsledare i Umeå – Alexandra Esperi 🧹🙋‍♀️✨

Namn: Alexandra Esperi
Roll: Arbetsledare Umeå
Bor: Umeå
Ålder: 32

Hej Alexandra kan du ge en kort presentation av dig och vad du arbetar med på Välstädat?
Jag heter Alexandra Esperi och är ny arbetsledare i Umeå. Jag bor i Umeå med min man och dotter på 1,5 år som springer runt där hemma. På min fritid gillar jag att campa, fiska, träffa vänner och familj så mycket det går, och då jag är den enda i hushållet som gillar hårdrock får man passa på att lyssna när man råkar vara själv i bilen.

Vad har du gjort innan du började arbeta hos oss?
Jag arbetade inom städbranschen i två år direkt efter gymnasiet, men de senaste 10 åren har jag drivit mitt egna företag där jag byggde upp en salongsverksamhet med behandlingar, utbildningar och en webbshop.

Hur känns det att ansluta till Familjen Välstädat?
Jag är, ja vad ska man använda för ord, snudd på rörd över hur mottagandet har varit hittills på Välstädat, och jag känner mig otroligt välkommen. Om jag ska vara ärlig så har jag varit lite rädd för att lämna livet som företagare då det framförallt är det jag har gjort i mitt arbetsverksamma liv. Jag vet att det finns arbetsplatser många inte trivs på, men det börjar infinna sig ett lugn och lättnad och ytterligare glädje att jag redan känner mig som hemma och som en i gänget. Vilket var precis det jag önskade mig i mitt nya jobb.

Vad ser du mest fram emot på jobbet?
Det är så mycket att se fram emot på jobbet, men att få kollegor är helt klart nummer ett på listan. Sedan ser jag fram emot att få lära mig mer om städbranschen, min personliga utveckling och hoppas att jag kan skapa positiva förbättringar för Välstädat och alla våra medarbetare och kunder.

Vill du bli Alexandras kollega i Umeå?
Se vilka tjänster vi erbjuder här!

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.