Colorama – Mer än bara ett samarbete

Nyheter

Vi har pratat med Peter - En 60 årig sportfanatiker som alltid vill kundens bästa

Namn: Peter Lindmark
Roll: Utesäljare Förnödenheter (papper, kem, maskiner)
Bor: Luleå, Björksgatan
Ålder: 60 år
Har jobbat med utesälj sedan: Oj, i över 30 år

Hej Peter kan du ge en kort presentation av dig och vad du gör?

Jag är en 60 årig sportfanatiker som ser mig själv som en vaktmästare på jobbet, för jag gör allt möjligt. Jag tar kontakt med kunder, jag levererar och utbildar. Behöver kunden hjälp så försöker jag vara där för kunden. Jag hjälper till på lagret och plockar ordrar, fixar och trixar. Mitt motto är kunden i fokus vad det än gäller och har vi inte det kunden efterfrågar hemma så skaffar vi fram det.

Jag älskar allting som har med idrott att göra, men måste jag välja en sport så blir det hockey. Utöver sport så är jag otroligt matintresserad och älskar att laga mat och umgås med kompisar och vänner.

Paradrätt?

Just nu är jag inne på asiatiskt, men skulle jag bjuda mina vänner på god mat idag så kanske det skulle bli något gott grillat kött, goda såser, grillade grönsaker och hemmagjorda pommes frites. Till detta skulle vi dricka ett kraftigt rött vin, typ ett Amarone.

Berätta lite mer om Colorama?

Colorama är ett företag med fyra ben, vårt första ben är vår butikssida. Sen har vår yrkessida som har tre separata ben. Yrkessidans första ben är måleri och golv, det andra benet är bil och industrifärg och det tredje benet är städ och förnödenheter. Vi har allting i ett hus. Vi vill jobba tight med våra kunder och lära känna dom så pass bra och ordentligt att vi ska känna oss trygga i sättet de jobbar.

Jag tänkte att vi skulle prata lite om en samarbetspartner till er – Välstädat. Hur skulle du beskriva ert samarbete?

Jag skulle säga att i vårt samarbete går vi hand i hand med varandra, det känns ibland som vi är samma företag. Vi har dagliga kontakter i form av att Välstädat kommer in till oss och vi kommer in till dem. Vår inställning är att mår Välstädat bra så kommer vi att må bra.
Sen att Välstädat är ett lokalt företag är otroligt roligt. Jag tycker att fler ska samarbeta lokalt i betydligt större utsträckning, det gynnar alla. Det är underbart att utvecklas tillsammans med en kund.

Hur länge har ni haft ett samarbete?
Vi har varit med sedan födseln av Välstädat och vårt samarbete har känts helt rätt redan från start.

Vad utmärker Välstädat som samarbetspartner till er?
Först och främst så gör Välstädat att riktigt bra jobb, sen är de otroligt lätta att ha att göra med.
Det är lätt att komma överens med arbetsledarna och personalen. De ställer höga krav, men med all rätt, de måste få rätt grejer i rätt tid för att kunna leverera.
I form av att de har blivit miljöcertifierade så ställer de höga krav på att det ska vara miljömärkta produkter, vilket vi på Colorama tycker är bra.

En viktig del i att vårt samarbete fungerar bra är att Välstädat är otroligt lyhörda och positiva till förändring och när det kommer nya produkter. Vi på Colorama har bantat sortimentet från dess att vi startade och har nu ungefär hälften så många produkter från när vi startade vårt samarbete.

Hur har ni på Colorama kunnat dra nytta utav ert samarbete?
För oss är det enkelt, ju bättre det går för Välstädat desto bättre går det för oss på Colorama.  Det är klart att vi får kunder från Välstädat i form av att de rekommenderar oss till sina kunder.

Hållbarhet och miljö är frågor som är ständigt otroligt aktuella och viktiga att belysa. Hur arbetar ni på Colorama med hållbarhet och miljö?

Vi har våra egna hållbarhets- och miljömål. Vi använder bara pappersmuggar, och köper miljömärkta produkter. Vi har alltid ett parfymfritt alternativ till produkterna, men alla våra parfymerade produkter är svanen-märkta. Alla våra leverantörer är miljöcertifierade på ett eller annat sätt.

För oss på Colorama är hållbarhetsfrågor och miljöfrågor otroligt viktiga. Vi försöker lämna så litet klimatavtryck som möjligt.

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.