Välstädat 💙 Östersund

Nyheter

Välstädat etablerar sig i Östersund

Idag har vi glädjen att kunna presentera roliga nyheter, idag slår nämligen upp portarna till vår senaste etablering som finns i Östersund.

”Etableringen i Östersund är ett led i Välstädats långsiktiga plan att växa och finnas representerad på strategiska orter i Norrland. Östersund är en spännande ort där vi ser fram emot att vara en aktör att räkna med. Bolaget vi förvärvat i Östersund är ett litet bolag med stor potential att växa”, säger Rikard Wårell, vd på Välstädat i Norrland AB

Östersund

Vi fick också en kort pratstund med Sara Holm vd och ägare på företaget Cleaniskt AB som nu blir en del utav Familjen Välstädat.

”Det är alltid svårt att lämna ifrån sig något man har byggt upp från grunden, men med Välstädat har det känts otroligt bra hela tiden. Jag har väldigt stort förtroende för att Välstädat kommer att utveckla företaget till något ännu bättre”, säger Sara Holm, ägare och vd på Cleaniskt AB.

Har du några frågor om vår etablering i Östersund eller har du önskemål på vilken ort vår nästa etablering ska ske?

Tveka inte att höra utav dig på 020 – 45 45 00 eller kontakt@valstadat.com

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.