Tioårigt samarbete med Wiksténs!

Nyheter

Förlängt samarbete med Wiksténs fastigheter.

Wiksténs
På bilden syns Birgit Johansson, Martin Sundberg och Dennis Wikstén.

Vi på Välstädat har haft uppdrag åt Wiksténs fastigheter i fem år och nu förlängs samarbetet med ytterligare fem härliga år. Vi är otroligt stolta och tacksamma över det fortsatta förtroendet!

– Vi konkurrensutsätter och upphandlar alltid våra ramavtal vart femte år. Syftet är att hitta långsiktiga avtal såväl ekonomiskt som kvalitativt. Välstädat uppfyllde dessa villkor väl i tuff konkurrens. Vi har dessutom jobbat tillsammans med dem senaste fem åren och det har fungerat bra. Det känns därför kul att tillsammans fortsätta ett långsiktigt samarbete med god kvalité, säger Dennis Wikstén, vd på Wiksténs fastigheter.

– Det känns fantastiskt med fortsatt förtroende, vi har ett bra och inarbetat samarbete med Wiksténs fastigheter och ser fram emot att även i fortsättning leverera tjänster av hög kvalité där vi alltid har kundens behov i centrum för vårt arbete, säger Birgit Johansson, arbetsledare på Välstädat i Boden.

– Vår målsättning på Välstädat är att alltid leverera en god service där vi arbetar för att finna lösningar för alla våra kunder oavsett om det handlar om större fastigheter, mindre lokaler eller hemstäd hos privatpersoner, kundens behov är alltid i fokus, tillägger Martin Sundberg, försäljning på Välstädat.

En välstädad arbetsplats!

Vi utgår alltid från vilka behov och rutiner ni har och gör alltid ett företagsbesök hos er först.
FÖRETAGSSTÄD

Familjen Välstädat

Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att ni får en bra grogrund att växa på.
KARRIÄR

Populära nyheter

Dela denna nyhet

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning
Använd knappen ovan för att ladda upp bilder på Hallen, Fläkten, Badrummet, Inglasningn, Toalett, Köket och även ugnen samt en bild för övriga rum.