Städtekniker på 50% till Östersund

Nyheter

Vi på Familjen Välstädat söker efter en flexibel och pålitlig städare. Som vår städstjärna kommer du att ha en nyckelroll i att se till att våra kunder alltid får den högsta kvaliteten på vår städtjänst.

Omfattning: Deltid

Varaktighet: December – Juni

Anställningsform: Visstidsanställning

Om jobbet

Vi på Familjen Välstädat söker efter en flexibel och pålitlig städtekniker. Som vår städstjärna kommer du att ha en nyckelroll i att se till att våra kunder alltid får den högsta kvaliteten på vår städtjänst.

Vi söker efter någon som är passionerad om att göra ett fantastiskt jobb och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar.

Du bör ha god tidsplanering och organisatoriska färdigheter, så att du kan hantera en hektisk och varierande arbetsbelastning.

Vidare är det viktigt att du kan kommunicera på ett klart och effektivt sätt med både kunder och kollegor.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av städning och att du innehar grundläggande kunskaper om städtekniker och rengöringsprodukter.

Du bör också vara bekväm med att använda olika typer av städutrustning och ha fysisk förmåga att hantera städredskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara trappstädning men kan komma att inkludera städning av privata hem och kontorslokaler.

Som vår städstjärna förväntar vi oss att du kan arbeta självständigt och med hög noggrannhet, samtidigt som du upprätthåller vår höga standard för service och kvalitet.

Om du är en person som trivs med variation i arbetet och som har möjligheten att hjälpa till vid behov, tveka inte att skicka in din ansökan till oss idag!

Om Välstädat

Vår värdegrund är uppdelad i tre delar:

Vårt hjärta – Vi är varandras jobbfamilj

Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald. Vi är omtänksamma och litar på våra kollegor – vi vet att det blir roligare när vi hjälps åt.

Vår drivkraft – Vi söker hela tiden vägar att bli bättre

Vi motiveras av att andra ser att vi gör skillnad. Vår väg framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med en vilja att överraska skapar vi ett gemensamt driv.

Vårt förhållningssätt – Bra dialog är vårt viktigaste verktyg

Vi hjälps åt för att skapa en trygg och tillåtande kultur där alla vill och vågar säga vad man tycker och där vi tar oss tid att lyssna på varandra.

Om tjänsten

Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% från december till juni.

Vi kallar in på intervju löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens sista ansökningsdag.

Om Dig

För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Krav:

B-körkort för personbil

Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

Städare/Lokalvårdare –  1-2 års erfarenhet

Dela denna annons

Jobba hos oss

Ansök här!

Tycker du att det låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska skicka in en ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning