fbpx

Städtekniker med inriktning hemstäd sökes till Luleå

Nyheter

Vi söker nu städtekniker med inriktning mot Hemstäd. En tillsvidareanställning på 75-100% med en provanställning på 6 månader.

Städare/Lokalvårdare

Vår värdegrund är uppdelad i tre delar:

Vårt hjärta – Vi är varandras jobbfamilj

Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald. Vi är omtänksamma och litar på våra kollegor – vi vet att det blir roligare när vi hjälps åt.

Vår drivkraft – Vi söker hela tiden vägar att bli bättre

Vi motiveras av att andra ser att vi gör skillnad. Vår väg framåt är att ständigt utvecklas och vara beredda på att hitta nya lösningar på stora och små utmaningar. Med en vilja att överraska skapar vi ett gemensamt driv.

Vårt förhållningssätt – Bra dialog är vårt viktigaste verktyg

Vi hjälps åt för att skapa en trygg och tillåtande kultur där alla vill och vågar säga vad man tycker och där vi tar oss tid att lyssna på varandra.

Om tjänsten

Vi söker nu städtekniker med inriktning mot Hemstäd. En tillsvidareanställning på 75-100% med en provanställning på 6 månader.

Som städtekniker på Välstädat i Luleå kommer dina arbetsuppgifter bestå av städning, mesta dels hos hemstädskunder men det kan även förekomma städning hos företag, flyttstädningar, trappstädning och byggstäd.

Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och kollegor.

Erbjudande

På Välstädat erbjuder vi våra medarbetare en stor möjlighet att påverka både företagets och sin egen utveckling. Vi ser våra medarbetare och är lyhörda för deras behov och önskemål och vi strävar efter att utvecklas både individuellt och som företag. Vi har bra rutiner och en tydlighet som underlättar för dig som ny medarbetare i familjen Välstädat. Bra kommunikation värdesätter vi mycket högt och därför kommer du att ha ett nära samarbete med din närmaste arbetsledare eller teamledare.

Vi arbetar mot uppsatta mål och det är när vi lever efter vår värdegrund som vi tillsammans når våra mål. Det är alla medarbetare på Välstädat som gör jobbet! På grund av dig och ditt engagemang kommer vi tillsammans att uppnå våra mål.

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Om Dig

För att lyckas i detta jobb är du serviceinriktad och är lyhörd för kundens önskemål och behov. Då du dagligen möter kunder så är det viktigt att du är positiv, trevlig och är en god ambassadör för vårt företag. Vi tror att du är självständig och handlingskraftig samt noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbetssätt. Eftersom vi är ett team är det viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga. Du kan jobba tillsammans med andra men även på egen hand.

Du har:

– B-körkort för personbil
– mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är mycket meriterande om du har:
– Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
– SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Jobba hos oss

Ansök här!

Tycker du att det låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska skicka in en ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hur kan vi hjälpa dig?