Arbetsledare till Välstädat i Piteå

Nyheter

Nu söker vi på Välstädat en erfaren arbetsledare till Välstädat i Piteå!

Om Välstädat

Det som beskriver oss bäst är att vi är ett fullserviceföretag som levererar städtjänster av premiumkvalitet. Våra kunder är både företag, privatpersoner och föreningar i Norrbotten, Västerbotten och Jämtland. Vårt huvudkontor finns i Luleå och du hittar oss i Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Östersund. Service är ett av våra värdeord och vi tar hänsyn till människor och värnar om miljön. Vi förstår att vårt arbete har miljöpåverkan och vårt miljöarbete ingår som en naturlig del i vårt dagliga arbete.

Hos oss i Piteå har vi idag åtta medarbetare med hög kompetens inom städteknik, vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder flera olika tjänster som byggstäd, trappstäd, storstädning, golvvård, fönsterputsning och flyttstäd. Ja, listan kan göras mycket längre gällande de städtjänster vi kan erbjuda och därmed underlätta vardagen för våra kunder, både företag och privatpersoner.

I Piteå har vi hög ambition att växa och kunna anställa fler städtekniker till vårt Välstädat team.

Vårt erbjudande

Vi värdesätter våra medarbetare och erbjuder möjlighet till att utvecklas tillsammans genom stöd, utbildning och samarbete. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension och tycker att hälsa är viktigt, därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Hos oss blir du del av en stor jobbfamilj där våra medarbetare är det viktigaste vi har och där vi ser till att alla får en bra grogrund att växa på. Du får vara med och skapa skillnad för dem vi är till för och bidra till ett hållbart miljöarbete. Vi önskar det bästa av våra medarbetare och det bästa för dem. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra. Vi respekterar varandras olikheter och värdesätter vår mångfald.

Läs mer om oss som företag, våra värderingar och våra tjänster på www.valstadat.com

Vem söker vi?

Vi söker en kommunikativ och målinriktad ledare som har förmågan att få med sig andra och som tar sig an uppdraget att utveckla och förbättra vår verksamhet. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och självgående.

För att du ska passa in i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt likväl som i grupp, utveckla medarbetare och verksamhet. För oss är våra kunder ytterst viktiga och därför söker vi en servicemedveten och förtroendeingivande person som har förmågan att bevara och utveckla goda relationer. Du kommer ansvara för utvecklingen av vår verksamhet, våra medarbetare, ekonomi och resultat i Boden. Du har stöd från oss! Vi både hjälper, stöttar och bryr oss om varandra på Välstädat.

För att lyckas i rollen kan du hantera flera processer samtidigt. Du leder den dagliga verksamheten och har personalansvar för dina medarbetare. Du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I rollen ingår det att säkra en hög service och kvalité på våra tjänster genom kundbearbetning, uppföljning av samarbetsavtal och pågående projekt. Du ansvarar även för att genomföra riskbedömningar, kvalitetskontroller och inköp. Du kommer ingå i driftledningsgruppen och din närmaste chef är vår VD som du även rapporterar till.

Vem är du?

Vi söker en god ledare som har erfarenhet av att leda andra. Du är både strukturerad och affärsmässig. Det är meriterande om du har erfarenhet inom städbranschen antingen som arbetsledare, egen företagare eller städare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av systemet Tengella, SRY/Pryl eller liknande. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har goda administrativa färdigheter. Eftersom tjänsten innebär resor så är körkort ett krav. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och ditt driv att tillsammans med oss skapa en välmående verksamhet i Boden.

Ansökan

Låter detta intressant och utmanande? 👇

https://socialrecruiting.jobtip.se/arbetsledare-till-valstadat-i-pitea

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2023.

I denna rekrytering samarbetar Välstädat med HRM-avdelningen. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rikard Wårell, VD, Välstädat
t: 070-526 63 34
e: rikard.warell@valstadat.com

Anna-Lena Wande, HR, HRM-avdelningen
t: 070-238 18 18,
e: anna-lena@hrmavdelningen.se


Dela denna annons

Jobba hos oss

Ansök här!

Tycker du att det låter intressant? Då tycker vi definitivt att du ska skicka in en ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Önskar du komma i kontakt med oss eller önskar en offert? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

Vi utför hembesök mellan 10.00-15.00 under vardagar.
Fönsterputsning ingår ej i storstädning